Ingrediente
- una-doua vinete subtiri
- 200 gr casacval Delaco
- un bol cu rosioare mici
- 3-4 catei de usturoi
- cateva frunzulite de busuioc
- 3-4 lingurite cu ulei de masline
- sare dupa gust
Mod de preparare
Spalam vinetele, le feliem si le presaram cu sare dupa gust.
Le coacem pe tava de aragaz cat sa se rumeneasca usor pe ambele parti.
Trecem cascavalul prin razatoare.
Asezam pe fiecare felie de vanata cate o lingurita de cascaval, cateva rosioare, usturoiul si busuiocul tocate marunt.
Le asezam intr-un vas de copt, le stropim cu ulei si le coacem pentru 10-15 minute.
Cat sunt inca calde, mai presaram putin cascaval ras si busuioc tocat.
Calde sau reci, sunt foarte gustoase.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizzete de vinete cu rosioare" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (35)
|