Ingrediente
- 6 bucăţi de crap;
- 2 cepe rosii mari;
- 2 ardei kapia;
- 3-4 căţei de usturoi;
- 250 g de roşii cherry;
- 2-3 linguri pasta de tomate;
- 100 ml vin alb;
- 100 ml de apă;
- 100 ml ulei;
- foi de dafin,sare, piper după gust;
- pătrunjel verde;
Mod de preparare
Intr-o tigaie, călim pentru câteva minute ceapa tăiată fideluţă, ardeii kapia rondele şi usturoiul pisat.
Cand legumele s-au inmuiat adaugam rosiile cherry, pasta de tomate, condimentam dupa gust si lasam sa fiarba 10 minute.
Intr-o tava asezam bucatile de peste peste care adaugam sosul de legume si apoi turnam vinul, apa si condimente.
Dam la cuptor pentru 20-25 minute, iar cand este gata si pestele s-a rumenit, scoatem tava si presaram deasupra patrunjel verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Plachie de crap la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (4)
|