Plachie de novac

Postat de Toamna07 in Crap / Caras
22 Mar 2013 | 8626 vizualizari
Plachie de novac

Timpul de preparare al acestui fel de mancare este destul de scurt,iar ingredientele sunt la indemana oricui. Aceasta plachie (tocanita de peste) o puteti prepara cu orice peste doriti.Va garantez ca amestecul de legume este absolut delicios.

Ingrediente

Ingrediente:

  • 1 novac curatat,spalat si portionat (fara cap)
  • 2 ardei grasi, rosii
  • 3 cepe mari
  • 50 ml vin alb
  • 2-3 catei de usturoi
  • 1 cutie de rosii cuburi
  • sare,piper
  • 2 frunze de dafin

Mod de preparare

Pestele se sareaza,se pipereaza,se  trece prin faina,apoi se prajeste 1-2 minute pe ambele parti.
Calim ceapa taiata pestisori pana devine sticloasa.Adaugam ardeii taiati bastonase subtiri,sare, piper si foi de dafin.Calim pana se inmoaie putin legumele;turnam rosiile si usturoiul zdrobit.Amestecam.
Turnam vinul si  mai lasam sa scada putin.
Intr-o tava intindem amestecul de legume si peste el asezam bucatile de peste.
Dam tava la cuptor incins pentru 20 minute.

Servim plachia de novac cu mamaliguta calda.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Plachie de novac" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Plachie de novac

Postat de LALY

Plachie de novac

Curatam,spalam si taiem julienne ceapa si ardeii.Punem ceapa la calit la foc domol pana se inmoaie bine.Curatam si uscam cu un prosop absorbant de bucatarie pestele.Saram si piperam rondelele de...

Citeste continuarea

Plachie de peste

Postat de ianculubita

Plachie de peste

Pestele,portionat,spalat ii dau un praf de sare,il dau prin faina si-l prajesc un ulei incins,cate 2min pe ambele parti,il scot uleiul il scurg de arsura in alt vas si pun sa se caleasca ceapa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.03.2013, 12:40
la 22.03.2013, 13:03
Ioi, cum arata!
la 22.03.2013, 13:14
foarte fain arata
la 22.03.2013, 13:22
la 22.03.2013, 14:00
bestial pestele asta al tau ,

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking