la 12.08.2011, 09:59 Care cateva minute zici , draga Ruxy ? c-a trecut juma' de seara , zburdand pe pagina ta ... era sa-mi ramana si rosiile nepuse la lada frig ptr la iarna ... pateam si eu ca greierele
la 12.08.2011, 12:45 ce bine arata
la 12.08.2011, 17:22
la 12.08.2011, 20:37 uffffffffffff........................nu mai strigat si pe mine sa vin la o portie.......................acuma ce pot face decat sa salivez.............
la 14.08.2011, 23:01 Onesta
la 14.08.2011, 23:02 Cris, multumesc tare mult
la 14.08.2011, 23:02 jolygina, multumesc frumos
la 14.08.2011, 23:02 Ai dreptate Medi...data viitoare strig pana sparg monitorul
la 17.08.2011, 05:38 Ai niste retete minunate de preparat pestele. Si aceasta este deosebita. Imi place foarte mult modul tau de preparare a pestelui, sosul care este atat de colorat si atat de imbietor. Bravo, draga mea si felicitari pentru toleranta. Cu cat inaintam in varsta cu atat devenim mai intelepte si mai tolerante.
la 17.08.2011, 21:52 ruxy,tu ai bazin de somoni acasa...pot sa ma mut la tine
la 18.08.2011, 09:15
la 21.08.2011, 15:29 tare bun
la 23.09.2011, 18:52 Carmen....cat esti de draguta...multumesc
la 23.09.2011, 18:52 Miti...daaaa...bazin de somon