Plachie picanta de peste cu mamaliga la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de Oana in Multicooking
9 Apr 2019 | 3314 vizualizari

In 10 minute tai legumele, 10 minute le calesti si 10 minute gatesti totul si gata!! E atat de simplu cu Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune!

Ingrediente

  • 4 file dorada 
  • 1 ceapa rosie 
  • 1 ardei capia 
  • 1 ardei gras verde 
  • 4 catei de usturoi 
  • 200 ml suc de rosii 
  • 100 ml vin alb 
  • cateva rondele de ardei iute 
  • 3 linguri ulei de masline 
  • 2 foi de dafin 
  • 3 crengute de cimbru 
  • 2 crengute de oregano proaspat 
  • cateva felii de lamaie 
  • sare si piper dupa gust 
  • 1 lingurita oregano uscat 
  • cateva fire de chivas

Mod de preparare

  • Pune uleiul in vasul Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune si seteaza programul Brown/Sote pentru 10 minute.
  • Cand s-a incins adauga ceapa taiata solzisori si usturoiul taiat marunt.
  • Caleste-le cateva minute, apoi adauga ardeiul gras rosu si verde si ardeiul iute si amesteca pana se inmoaie putin.
  • Condimenteaza cu sare si piper dupa gust, adauga vinul alb si sucul de rosii.
  • La finalul programului pune frunzele de dafin, crengutele de cimbru si de oregano proaspete.
  • Stropeste fileurile de peste cu ulei de masline si presara pe ele sare, piper si oregano uscat dupa gust.
  • Pune pestele in vas peste sosul de legume, iar deasupra asaza felii de lamaie bio, netratata.
  • Inchide capacul si supapa pentru aburi si seteaza programul Meat/Stew, Presiune Low si timpul de 10 minute.
  • Cand programul s-a terminat, Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune intra automat pe modul Keep Warm.
  • Lasa-l asa 10 minute, apoi elibereaza aburul si deschide capacul.
  • Serveste plachia picanta de peste cu mamaliguta si chivas toca deasupra.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Plachie picanta de peste cu mamaliga la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (22)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Budinca de orez cu capsuni la Multicooker Crock-Pot cu gatire sub presiune

Postat de privatelaura

Budinca de orez cu capsuni la Multicooker Crock-Pot cu gatire sub presiune

In vasul interior al Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune , se toarna laptele rece, smantana lichida, un praf de sare. Se adauga indulcitorul, apoi orezul spalat. Se...

Citeste continuarea

Rulada din piept de curcan, cu bacon si ciuperci, la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de diaconta

Rulada din piept de curcan, cu bacon si ciuperci, la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Pieptul de curcan se taie astfel încât sa se poata obtine o bucata pe care sa o putem rula. Se acopera cu o folie si se bate usor. Se condimenteaza si se lasa la frigider pentru...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.04.2019, 16:59
Aiiii, ce bunătate!
la 09.04.2019, 17:03
la 09.04.2019, 17:08
Inghit in sec!
la 09.04.2019, 17:08
la 09.04.2019, 17:17

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking