Ingrediente
- 4 file dorada
- 1 ceapa rosie
- 1 ardei capia
- 1 ardei gras verde
- 4 catei de usturoi
- 200 ml suc de rosii
- 100 ml vin alb
- cateva rondele de ardei iute
- 3 linguri ulei de masline
- 2 foi de dafin
- 3 crengute de cimbru
- 2 crengute de oregano proaspat
- cateva felii de lamaie
- sare si piper dupa gust
- 1 lingurita oregano uscat
- cateva fire de chivas
Mod de preparare
- Pune uleiul in vasul Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune si seteaza programul Brown/Sote pentru 10 minute.
- Cand s-a incins adauga ceapa taiata solzisori si usturoiul taiat marunt.
- Caleste-le cateva minute, apoi adauga ardeiul gras rosu si verde si ardeiul iute si amesteca pana se inmoaie putin.
- Condimenteaza cu sare si piper dupa gust, adauga vinul alb si sucul de rosii.
- La finalul programului pune frunzele de dafin, crengutele de cimbru si de oregano proaspete.
- Stropeste fileurile de peste cu ulei de masline si presara pe ele sare, piper si oregano uscat dupa gust.
- Pune pestele in vas peste sosul de legume, iar deasupra asaza felii de lamaie bio, netratata.
- Inchide capacul si supapa pentru aburi si seteaza programul Meat/Stew, Presiune Low si timpul de 10 minute.
- Cand programul s-a terminat, Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune intra automat pe modul Keep Warm.
- Lasa-l asa 10 minute, apoi elibereaza aburul si deschide capacul.
- Serveste plachia picanta de peste cu mamaliguta si chivas toca deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Plachie picanta de peste cu mamaliga la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (22)
|