Placinta ciobanului cu afumatura si cascaval Delaco

Postat de reisnaor_2006 in Mancaruri cu carne
26 Apr 2017 | 6590 vizualizari
Placinta ciobanului cu afumatura si cascaval Delaco

Imi place tare mult aceasta denumire si m-am gandit sa o fac in felul meu. Sper sa va placa placinta mea.

Ingrediente

  • 600 gr de cartofi
  • 200 gr ciolan afumat dezosat
  • 200 gr carnati afumat de casa
  • 100 gr de sunca
  • 150 gr cascaval Delaco
  • 1 ceapa mare
  • 200 ml de lapte
  • 2-3 catei de usturoi
  • 100 gr rosii in bulion
  • 50 gr de unt
  • sare
  • piper

Mod de preparare

        Pentru inceput, curatam cartofii, ii spalam bine si ii taiam cubulete. Punem cartofii intr-o oala cu apa, impreuna cu ciolanul afumat la fiert, cu putina sare.

        Separat, taiem carnatul, sunca si ceapa.

        Intr-o tigaie, punem putin ulei si le rumenim pana isi schimba culoarea. Cand s-au rumenit, adaugam usturoiul taiat feliute, rosile in bulion si lasam sa fiarba cateva minute.

        Cartofii fierti ii scurgem bine de apa si facem un piure mai vartos pe care il diluam cu lapte. Taiem si ciolanul bucati mai mici.

        Intr-un vas de yena uns cu unt, punem un strat de piure, deasupra radem cascaval din abundenta, punem afumatura, acoperim cu al doilea strat de piure. Ornam deasupra cu afumatura ramasa, radem cascaval din abundenta si dam la cuptorul incins, la 200 de grade C, pana se topeste cascavalul.

       Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta ciobanului cu afumatura si cascaval Delaco" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Carne de ied cu sos acrisor de rosii si vin

Postat de Ina

Carne de ied cu sos acrisor de rosii si vin

Portionam pulpele si coastele de ied si le spalam in apa rece.  Ungem o tava cu ulei si aranjam bucatile de carne pe fundul acesteia. Peste carne presaram bucati marisoare de ceapa si...

Citeste continuarea

Cotlete de miel cu sos

Postat de cristeena20

Cotlete de miel cu sos

Cotletele de miel se tempereaza cu sare, piper alb si vin alb. Tocam fin cimbru verde si lasam asa cca o ora. Cartofii ii taiem felii subtiri si ii prajim in ulei; sescot pe un servetel de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.04.2017, 13:09
o portie mare vreau s eu
la 26.04.2017, 13:12
Si eu vreau o portie ca arata prea bine!
la 26.04.2017, 13:14
Anca cu mare drag
la 26.04.2017, 13:14
Oana cu drag te astept
la 26.04.2017, 13:35
Si ciobanu`unde-i?)

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking