la 07.12.2010, 18:22 ioi ce bn arata vreau,,vreau 5f
la 07.12.2010, 18:23 Mulţumesc frumos! Te pun pe listă.
la 07.12.2010, 18:28 ma bagi in ceata...ce-i aia branza de vaci scoapta...si branza de vaci se da prin razatoare???nu-i aia din pachetele alea din staniol ..asa ca o crema??
la 07.12.2010, 18:34 Este brânză de vaci de la ţară dar merge şi aia la pacheţele, dar s-o scurgi foarte bine. Brânza scoaptă este brânza fără cheag. Laptele se pune la prins, se ia smantana si apoi se pune la scopt într-un tifon. Este o brânză delicioasă.
la 07.12.2010, 18:43 aha...ok...ms...da eu sunt de la asfalt nu am stiut
la 07.12.2010, 18:46 Kamy, şi eu sunt născută şi crescută în Bucureşti.... daaaaaaaaaar am bunici la ţară, unde îmi petreceam câteva zile pe an, şi mi-a plăcut să stau să analizez fiecare activitate din gospodărie, deşi nu făceam nimic consider că am fost norocoasă din punctul ăsta de vedere
la 07.12.2010, 18:51
la 07.12.2010, 18:53 harnicuta mai esti buuuuuuuna
la 07.12.2010, 18:57 ce bunatate
la 07.12.2010, 18:58 @Tanya şi Reţetegg... mulţumesc pentru aprecieri...
la 07.12.2010, 18:59 @Dia... nuuuuuuuuuu... nu-s harnică am făcut-o acum două săptămâni... mersic!
la 07.12.2010, 19:10 ti-a iesit super...
la 07.12.2010, 19:10 Excelent arata tare imi place