Placinta cu branza la tigaie cu green sugar

Postat de sufletista in Aperitive / Garnituri
4 Iun 2015 | 3180 vizualizari
Placinta cu branza la tigaie cu green sugar

Ingrediente

  • 500 g faina
  • 200 ml lapte
  • 1 cub drojdie
  • 1 lingurita sare
  • 2 plicuri green sugar
  • 1 ou
  • 5 linguri ulei
  • Umplutura
  • 500 g branza de oi
  • 1 legatura marar
  • 2 oua

Mod de preparare

Intr-un bol adaugam faina,zaharul,sarea si amestecam,facem o gaura in mijloc adaugam drojdia dizolvata in putin lapte,oul batut si treptat laptele caldut,framantam un aluat omogen,la final framantam cu ulei dupa care acoperim si lasam sa se dospeasca cca 1 ora pana isi dubleaza volumul.

Intre timp intr-un bol adaugam branza,mararul tocat si ouale,amestecam bine si dam la rece pana pregatim,

Intindem aluatul pe masa infainata,taiem patratele si in fiecare adaugam cate o lingura de umplutura.

Lipim capetele si le coacem in tigaia incalzita la foc mic pe ambele parti.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza la tigaie cu green sugar" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Chiftele de dovlecel si cartofi

Postat de aalliinnaa07

Chiftele de dovlecel si cartofi

Dovlecelul si cartofii ii curatam de coaja, ii spalam si ii dam pe razatoarea mare.Ii lasam 30 de minute pentru a lasa zeama si la sfarsit ii stoarcem bine. Peste dovlecelul stors si cartofi se...

Citeste continuarea

Aperitiv quiche cu legume

Postat de rocsi_1612

Aperitiv quiche cu legume

Aluatul: Intr-un bol puneti untul rece taiat cubulete, oul si sare. Amestecati usor cu mana, apoi incroporati faina treptat si framantati. La final adaugati si apa rece, framantati pana obtineti...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.06.2015, 13:40
Ce bine arata! Imi plac tare mult aceste placinte
la 04.06.2015, 13:51
ce buna ar fi si pe masa mea!
la 04.06.2015, 14:01
Ioooooooooi ce bune
la 04.06.2015, 14:02
multumesc
la 04.06.2015, 14:04

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking