Placinta cu carne tocata
Postat de AndrutzaP in Aperitive / Garnituri 15 Iun 2016 | 5525 vizualizari
Placinta cu carne este o alegere foarte buna pentru aperitiv, pachetelul de la birou sau pentru cina.
Sunt mai multe feluri in care poate fi pregatitia: tarta, sul, minipateuri sau 2 foi suprapuse cu umplutra la mijloc.
Eu am ales ultima varianta si a fost buna si s-a taiat perfect.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (16)
la 15.06.2016, 21:52
delicioasa
la 15.06.2016, 21:52
Delicioasa!
la 15.06.2016, 22:03
ce bine arata!
la 16.06.2016, 00:00
Ce vrednicuta e Andruta...
la 16.06.2016, 06:36
Super buna!
la 16.06.2016, 06:55
Foarte buna
la 16.06.2016, 12:15
este foarte buna!
la 16.06.2016, 14:09
la 16.06.2016, 20:34
Imi plac placintele astea cu carne!
la 16.06.2016, 20:59
la 20.06.2016, 19:11
ce prezentare frumoasa
felicitari,foarte frumos ai evoluat
la 21.06.2016, 09:11
Multumesc mult Dia. Incerc sa invat cat mai multe de la voi
COMENTEAZA