Placinta cu dovleac si stafide

Postat de nadea68 in Mancaruri de post
12 Dec 2013 | 10149 vizualizari
Placinta cu dovleac si stafide

De data asta am avut un ajutor la facut placinta super calificat..mama mea draga

Ingrediente

  • 200 ml apa
  • faina cat cuprinde
  • sare 
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingura otet 
  • 15 g drojdie proaspata 
  • 3 felii dovleac ras 
  • 100 g stafide
  • zahar 
  • coaja de lamaie
  • ulei

Mod de preparare

Punem intr-un castron apa,sare,drojdia ,uleiul,otetul si amestecam un pic.Adaugam coaja de lamaie si faina. Amestecam si face bilute. Lasam la crescut intr-un loc cald. Dupa ce a crescut,intindem foile si le umplem cu dovleac ras,stafide si zahar. Rulam foile si le punem intr-o tava dreptunghiulara in care am pus un pic ulei. continuam pana terminam foile. Ungem cu ulei deasupra si punem niste zahar . Inainte sa bagam la cuptor le portionam. Lasam la cuptor pana sunt gata 30-40 minute,depinde de cuptor.

Foarte buna placinta!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu dovleac si stafide" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Placinta de dovleac cu stafide

Postat de Dya

Placinta de dovleac cu stafide

Curatam dovleacul de coaja si il taiem in cuburi. Il trecem prin razatoare sau il maruntim cu ajutorul robotului. Adaugam stafidele, zaharul si scortisoara si amestecam pentru omogenizare....

Citeste continuarea

Placinta cu dovleac - Philips Multicooker

Postat de Dya

Placinta cu dovleac - Philips Multicooker

Intr-un vas cernem faina, adaugam sarea si formam o adancitura in care asezam drojdia si cescuta cu apa calda. O lasam la dospit aproximativ 10 minute, dupa care adaugam si restul ingredientelor,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.12.2013, 21:59
Aromata si buna
la 12.12.2013, 22:01
la 12.12.2013, 22:04
la 12.12.2013, 22:04
Imi place mult!
la 12.12.2013, 22:05
buna

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking