Placinta cu file de curcan si legume

Postat de alldaycooking in Mancaruri cu carne
13 Mai 2012 | 3036 vizualizari
Placinta cu file de curcan si legume

Ingrediente

  • Aluat de paine (960 gr faina 650, 20 gr drojdie uscata, 1 lingurita fructoza, sare, 240 gr iaurt, 2 linguri de ulei, 480 ml apa calduta)
  • 200 gr piept de curcan
  • 100 gr mazare congelata
  • 100 gr porumb congelat 100 gr morcovi congelati 1 ceapa rosie 150 ml supa de legume 100 ml lapte 3 linguri de iaurt ½ lingurita de mustar de Dijon Sare Piper macinat Nucsoara macinata Busuioc maruntit Cimbru Susan

Mod de preparare

File-ul de curcan l-am taiat cubulete mici pe care le-am prajit in foarte putin ulei de masline. Cand carnea s-a rumenit pe toate partile, am adaugat mazarea, porumbul, ceapa si morcovii tocati marunt si le-am lasat 1-2 minute sa se caleasca impreuna. Am adaugat apoi supa, laptele si condimentele. Am lasat pe foc pana cand a scazut lichidul. Cand am luat de pe foc am pus 2 linguri de iaurt si mustarul de Dijon si am amestecat bine.

Pentru aluatul de paine am amestecat ingredientele enumerate si am framantat putin. Aluatul este mult prea mult doar pentru placinta, restul se poate folosi pentru paine sau langosi.

Intr-o forma rezistenta  la temperaturi inalte am pus aluat de paine astfel incat am imbracat fundul si marginile formei. Am pus carnea si legumele, apoi am acoperit cu un capac de aluat de paine. Am uns capacul cu putin iaurt si am presarat seminte de susan

Am copt la 160 grade Celsius pana cand a fost frumos rumenit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu file de curcan si legume" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (23)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Perisoare si oua posate in piure de spanac

Postat de merisor67

Perisoare si oua posate in piure de spanac

Am pus 4 oua, pentru ca atatea persoane suntem la masa, pentru a doua zi, ouale le-am preparat separat. Incepem cu prepararea perisoarelor. Amestecam carnea tocata cu ceapa trecuta prin...

Citeste continuarea

Naut facaluit

Postat de simona72

Naut facaluit

Nautul se pune in apa de seara pana dimineata. A doua zi se spala in mai multe ape si se pune la fiert. Cand bobul este fiert, se pune nautul in robotul de bucatarie si se paseaza bine boabele de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.05.2012, 17:40
ce bine arata
la 13.05.2012, 17:48
super!!!
la 13.05.2012, 17:54
cat de bine arata!
la 13.05.2012, 18:13
ma bucur ca va place!
la 13.05.2012, 18:20
Scrie, te rog frumos, si ingrediente si mod de preparare aluat.
Multumesc

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking