Ingrediente
- Ingrediente Placinta cu ricotta si mascarpone, o reteta fina si gustoasa
- 3 foi de placinta
- 250 g branza ricotta
- vanillie
- 200 gr de mascarpone
- 60 gr de indulcitor natural Sukrin sau 80 gr zahar
- 2 oua
- 30 gr de unt topit
- 4 linguri de lapte
- indulcitor pudra sau zahar pudra
Mod de preparare
Cum se prepara Placinta cu ricotta si mascarpone, o reteta fina si gustoasa
Intr-un bol, se amesteca branza riccotta cu mascarponele, vanilia, indulcitorul si ouale.
Rupeti in bucatele 1 foaie de placinta si se amesteca in compozitia cu branza.
Se unge tava (25/20 cm) cu unt si se pune 1 foaie pliata in doua.
O ungeti cu putin unt si turnati deasupra compozitia cu branza.
Puneti deasupra ultima foaie de placinta pliata in doua .
Ungeti-o cu un pic de unt topit si varsati laptele deasupra.
Se coace placinta timp 35 de minute la 180 de grade C.
Cand este gata, se scoate din cuptor, se lasa putin la racit si se portioneaza calda.
Se poate manca calduta sau rece si o puteti pudra cu zahar/indulcitor pudra.
La fel de buna este si Placinta cu vanilie, un desert minunat sau poti pregati acest Desert rapid cu miere si nuci.
Poate iti este de folos si reteta de Aluat pentru foi de placinta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu ricotta si mascarpone, o reteta fina si gustoasa" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
|