Placinta dobrogeana

Postat de Bucataras in Prajituri
12 Oct 2016 | 18503 vizualizari

Placinta dobrogeana se face cu branza sarata de capra sau de oaie. O puteti adapta sa fie si cu branza de vaca, important e ca branza sa fie tare si sarata. Pe langa ingrediente, aveti nevoie de o razatoare, un facalet, 1 pahar, 3 castroane mari si o tava adanca de cuptor.

Inapoi la reteta

Comentarii (22)

la 13.10.2016, 08:25
Foarte buna!
la 13.10.2016, 08:48
ce bine arata si ce mult imi place!
la 13.10.2016, 10:46
O nebunie , dobrogeana
la 31.10.2018, 11:17
Draga Oana, mi-a placut mult placinta pregatita de tine, in special aluatul pentru foi care m-a inspirat sa pregatesc si eu ceva asemenator aici: https://www.bucataras.ro/retete/placinta-cu-foi-carne-si-ciuperci-88451.html
Iti multumesc frumos!
la 21.10.2019, 09:26
Mi-a plăcut enorm .Bravo!
la 14.10.2020, 10:40
E o placinta si atat. Nu are nicio legatura cu placinta dobrogeana. Placinta dobrogeana nu se face nici pe departe cu aluat dospit! Se face ori cu foi cumparate din comert, gen Linco, Bella, Edenia, Morarita etc, ori cu foi subtiri din aluat facut doar din faina apa si putina sare unse cu ulei si intinse cu mana prin tragere de margini.
la 14.02.2022, 15:55
Super reteta!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking