Placinta dobrogeana
Postat de Bucataras in Prajituri 12 Oct 2016 | 18503 vizualizari
Placinta dobrogeana se face cu branza sarata de capra sau de oaie. O puteti adapta sa fie si cu branza de vaca, important e ca branza sa fie tare si sarata.
Pe langa ingrediente, aveti nevoie de o razatoare, un facalet, 1 pahar, 3 castroane mari si o tava adanca de cuptor.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (22)
la 13.10.2016, 08:25
Foarte buna!
la 13.10.2016, 08:48
ce bine arata si ce mult imi place!
la 13.10.2016, 10:46
O nebunie , dobrogeana
la 21.10.2019, 09:26
Mi-a plăcut enorm .Bravo!
la 14.10.2020, 10:40
E o placinta si atat. Nu are nicio legatura cu placinta dobrogeana. Placinta dobrogeana nu se face nici pe departe cu aluat dospit! Se face ori cu foi cumparate din comert, gen Linco, Bella, Edenia, Morarita etc, ori cu foi subtiri din aluat facut doar din faina apa si putina sare unse cu ulei si intinse cu mana prin tragere de margini.
la 14.02.2022, 15:55
Super reteta!
COMENTEAZA