Placinta dobrogeana

Postat de Bucataras in Prajituri
12 Oct 2016 | 18748 vizualizari

Placinta dobrogeana se face cu branza sarata de capra sau de oaie. O puteti adapta sa fie si cu branza de vaca, important e ca branza sa fie tare si sarata. Pe langa ingrediente, aveti nevoie de o razatoare, un facalet, 1 pahar, 3 castroane mari si o tava adanca de cuptor.

Inapoi la reteta

Comentarii (22)

la 12.10.2016, 12:22
Gustoasa1
la 12.10.2016, 12:29
imi place foarte mult si o mancam des pe timpuri.
la 12.10.2016, 12:31
Foarte buna!
la 12.10.2016, 12:34
la 12.10.2016, 12:48
buna buna
la 12.10.2016, 12:51
Oooo, ce bună e!
la 12.10.2016, 13:04
Like!
la 12.10.2016, 14:30
Arata super!
la 12.10.2016, 14:35
asta este o bunatate de placinta
la 12.10.2016, 15:58
o placinta delicioasa!
la 12.10.2016, 18:12
super
la 12.10.2016, 18:25
salivez si eu cand mananca Oana ))
la 12.10.2016, 19:25
la 12.10.2016, 19:29
Ce minunatie!
la 12.10.2016, 20:53

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking