Placinta impletita cu carne de pui

Postat de oanapl in Pui
7 Apr 2017 | 4701 vizualizari
Placinta impletita cu carne de pui

Ingrediente

  • 400 g aluat foitaj
  • 800 g carne tocata de pui
  • 2 cepe
  • 2 oua
  • 1 galbenus
  • 2 linguri ulei
  • 1 legatura marar
  • patrunjel
  • susan
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Lasi aluatul la dezghetat. 
Cureti ceapa, o tai marunt si o pui la calit in ulei 3-4 minute. 
Adaugi carnea tocata si o amesteci sa nu se prinda, pana lasa zeama. 
Pui sare, piper, patrunjelul si mararul tocate si lasi sa fiarba pana scade zeama si carnea este facuta. 
Lasi la racit putin si amesteci cu ouale batute. 
Pe masa infainata, pui aluatul si il netezesti cu sucitorul. Imparti din ochi, in trei, pe partea lunga si treimile din parti se taie fasii de 1,5-2 cm. 
Pui carnea pe fasia din mijloc, netaiata, si acoperi alternativ cu fasiile de pe margine. 
Pui placinta intr-o tava pe hartie de copt. Ungi cu galbenusul de ou batut si presari susan. Introduci tava in cuptorul preincalzit, pentru 35-40 minute. 
Se taie rece si se serveste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta impletita cu carne de pui" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Stifado de pui

Postat de gab_s19

Stifado de pui

Se spala carnea, se condimenteaza cu sare si piper si se prajeste pentru cateva minute in tigaia incinsa. Intre timp, se curata ceapa si se taie in cubulete mai mari. Usturoiul se curata si el si...

Citeste continuarea

Pui cu sos de mustar si praz

Postat de Oana

Pui cu sos de mustar si praz

Pieptul de pui se dezoseaza si se taie pe jumatate, crestand putin partea mai groasa. Se condimenteaza cu sare si piper de la Fuchs si se unge fiecare parte cu cate o lingurita de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.04.2017, 21:07
pe gustul meu
la 07.04.2017, 21:19
la 07.04.2017, 21:30
Imi place !
la 07.04.2017, 21:39
la 07.04.2017, 22:55
vreau si eu!

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking