Ingrediente
- Pt aluat:
- 500 g faina alba
- 330 ml apa calda
- 1 plic de drojdie uscata
- 2 linguri de ulei de masline
- 1 lingurita de sare
- ulei pt prajit
- Pt umplutura:
- 1 cutie de Ceva fin cu smantana de la Delaco
- sare
Mod de preparare
Am amestecat ingredientele pentru aluat, dupa care l-am lasat la crescut.
Am impartit aluatul in 5.
Pe blatul de lucru am presarat faina si din fiecare bucata am intins cate o foaie de placinta pe rotund.
Am pus cite 2 linguri de crema de branza Ceva fin de la Delaco pe mijlocul foii si am impaturit-o in doua.
Am incins uleiul in tigaie (trebuie sa fie baie de ulei) si am pus placinta umpluta la prajit, intorcind-o pentru a nu se rumeni prea tare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta munteneasca umpluta cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (19)
|