Placinta napoletana

Postat de ianculubita in Paste
19 Oct 2015 | 3607 vizualizari
Placinta napoletana

Este un preparat foarte gustos care poate fi servit si drept aperitiv la diferite ocazii

Ingrediente

  • 4foi de placinta
  • 1punga cu paste scurte
  • 500g carne tocata de curcan
  • 1lingurita maghiran
  • 2oua
  • 150g parmezan ras
  • 1cana cu sos picant de rosii
  • 2linguri ulei de masline
  • 50g unt
  • sare,piper
  • verdeata

Mod de preparare

Se tapeteaza o tava unsa cu unt cu foile de placinta,iar restul de unt se taie deasupra foilor;se rastoarna pastele fierte,se intind uniform,se acopera cu carnea tocata amestecata cu sare,piper,se presara maghiranul peste carne,apoi ouale batute,sosul de rosii,parmezanul,verdeata tocata marunt iar la final se stropeste cu ulei de masline;se lasa la cuptor 30min pana se rumeneste apoi se serveste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta napoletana" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
Aperitiv cu pâine, roșii și brânză gorgonzola

Aperitiv cu pâine, roșii și brânză gorgonzola ideal pentru orice ocazie.

citeste mai mult
Aperitiv cu pâine, roșii și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Cannelloni cu branza, nuca de cocos si dulceata de zmeura

Postat de simona72

Cannelloni cu branza, nuca de cocos si dulceata de zmeura

Ungem cu putin unt un vas termorezistent si-l tapetam cu faina. Branza de vaci o zdrobim cu furculita, adaugam un galbenus de ou, fulgii de cocos si 2 linguri zahar extra fin. Amestecam...

Citeste continuarea

Paste cu pui si ciuperci in sos alb, la cuptor

Postat de mirela0911

Paste cu pui si ciuperci in sos alb, la cuptor

Pentru inceput se pun pastele la fiert conform indicatiilor de pe ambalaj. Pipetul de pui se spala bine, se sterge cu prosoape de hartie apoi se taie in bucatele mici. Ciupercile se curata, se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.10.2015, 11:24
la 19.10.2015, 11:25
la 19.10.2015, 11:29
la 19.10.2015, 11:34
Arata delicios!
la 19.10.2015, 11:36

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking