Ingrediente
- 250-300 gr aluat de pizza/paine.
- 2 cartofii noi.
- 5 linguri cu porumb.
- 2 linguri smantana .
- 50 gr parmezan ras.
- 50 gr branza feta.
- 50 gr cascaval.
- sare.
- piper.
- 2 felii de branza topita.
Mod de preparare
Pentru inceput se curata si se spala cartofii ,se taie felii subtiri si se pun in tigaie cu putin ulei piper si sare pentru cateva minute(pana se rumenesc usor).Se ia aluatul (deja dospit) se intinde cu ajutorul mainilor direct in tava(rotunda deja tapetata)dupa care se pune smantana se intinde bine lasand doar un bord de 1 cm,se pun cartofii,porumbul ,branza feta,cascavalul,bucati de branza topita si la final parmezanul ras,se da la cuptor pentru 20 de minute pana se rumeneste bine.
Servita calda sau rece alaturi de o bere si cei dragi voua ,sa aveti pofta!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta sarata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (32)
|