Ingrediente
- Ingrediente Plăcintă turnată cu brânză - Cea mai rapidă și mai gustoasă rețetă
- 4 ouă
- 9 linguri zahăr
- 9 linguri ulei
- 12 linguri făină
- 1 praf de copt
- esență de vanilie și lămâie
- coajă de lămâie
- 400 g brânză telemea
- 100 g stafide
Mod de preparare
Cum se prepara Plăcintă turnată cu brânză - Cea mai rapidă și mai gustoasă rețetă:
Într-un vas mare, sparge cele 4 ouă, pune un praf de sare, zahărul, esență de vanilie și de lămâie. Mixează bine toate ingredientele până obții o compoziție pufoasă și omogenă. În timp ce mixezi, adaugă uleiul în fir subțire. Rade puțină coajă de lămâie.
Adaugă făina, praful de copt și omogenizează.
Rade în vas și brânza telemea, adaugă stafidele și amestecă.
Pregătește o tavă tapetată cu hârtie de copt și toarnă compoziția, niveland frumos.
Coace plăcinta în cuptorul preîncălzit la 180 grade C, timp de 40 minute sau până se rumenește frumos.
După coacere, scoate tava din cuptor și lasă plăcinta la temperat.
Pudreaz-o cu zahăr vanilat și portioneaz-o după ce s-a răcit de tot.
Este o plăcintă foarte gustoasă și foarte ușor de preparat.
Încearcă și rețeta de Plăcintă cu afine și iaurt sau varianta de Plăcintă de casă cu iaurt grecesc.
Îți recomandăm și rețeta de Plăcintă cu iaurt și gris.
Daca ti-a placut reteta noastra "Plăcintă turnată cu brânză - Cea mai rapidă și mai gustoasă rețetă" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (3)
|