Placinte cu cartofi, la tigaie

Postat de RODIMUR in Mancaruri de post
9 Dec 2018 | 8462 vizualizari

De obicei făceam astfel de plăcinte cu brânză sărată, telemea, sau de burduf, (deși se pot face, foarte bine și cu brânză dulce) dar acum fiind post le-am făcut cu cartofi, o umplutură pe care o folosesc și la colțunașii de post. Au ieșit atât de bune și de îmbietoare, încât s-au terminat imediat... Din ingredientele de mai jos am făcut 8 plăcinte.

Inapoi la reteta

Comentarii (31)

la 09.12.2018, 08:51
Bune și calde, dar merg tare bine și reci, luate la pachet!
la 09.12.2018, 08:58
Așa este, Merișor...! Mie parcă-mi plac mai mult reci, mai ”așezate”...! Mulțumesc mult pentru apreciere!
la 09.12.2018, 09:06
la 09.12.2018, 09:20
As servi o placinta la micul dejun!
la 09.12.2018, 09:24
Te servesc cu plăcere, Mirela...!
la 09.12.2018, 09:24
ce bune sunt langa o cana de iaurt
la 09.12.2018, 09:50
Da, așa este Lau, sunt bune și simple, dar cu iaurt, sunt minunate...!
la 09.12.2018, 11:23
Mmmmm ce bine arata!
la 09.12.2018, 11:46
Buneeee!
la 09.12.2018, 11:51
Rodica mi-ai facut pofta de placinte , cred ca au fost tare bune
la 09.12.2018, 12:12
Mulțumesc frumos pentru apreciere, Adriana!
la 09.12.2018, 12:13
Mulțumesc frumos, Kytz!
la 09.12.2018, 12:13
Da, Anca au fost așa bune, că le-am terminat repede...! Mulțumesc frumos!
la 09.12.2018, 12:52
N-am mancat niciodata, asa ca-mi iau cana cu iaurt si ma servesc
la 09.12.2018, 13:04
Imi plac mult placintele, in mod deosebit cele sarate! Bune cu cartofi!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking