Placinte cu dulceata de capsune

Postat de rhapsody in Dulciuri
12 Iun 2012 | 4678 vizualizari
Placinte cu dulceata de capsune

Am facut niste placintele cu aluat fraged din cartofi si cu dulceata de capsune.

Ingrediente

  • Aluat:
  • 250 g piure de cartofi (facut cu 50 ml lapte)
  • 350 g faina de grau
  • 100 ml ulei de palmiee
  • 80 g zahar
  • 1 ou
  • 5 g praf de copt
  • coaja de la o lamaie
  • 1 ou pentru uns
  • Umplutura:
  • dulceata de capsune

Mod de preparare

1. Amestecam bine toate ingredientele si framantam bine.

2. Intindem aluatul, taiem in bucati de 12*14 cm, punem cate o lgt de dulceata de capsune in centrul acestora si le strangem la capete.

3. Punem placintele intr-o tava tapetata cu hartie de copt, le ungem cu ou batut si dam la cuptorul preincalzit la 200°C , 25-30 min.
 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinte cu dulceata de capsune" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (24)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Desert nuci umplute cu crema de ciocolata

Postat de gicuta69

Desert nuci umplute cu crema de ciocolata

Aluat : Mixam ouale cu praful de sare, apoi adaugam zaharul mixand in continuare pana acesta se topeste. Adaugam untul moale, amoniacul stins in zeama de lamaie si esenta de vanilie. Mixam bine,...

Citeste continuarea

Desert placinta cu o gutuie, doua mere si patru pere

Postat de Constelatialeu

Desert placinta cu o gutuie, doua mere si patru pere

Aluatul : Intr-un castron punem cele 2 oua, zaharul, osanza solida, uleiul si sarea, amestecam bine, apoi adaugam praful de copt si amoniacul si stingem cu zeama de lamaie. La final,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.06.2012, 09:06
imi plac mult placintele
la 12.06.2012, 09:20
la 12.06.2012, 09:36
Geanina, ma bucur ca iti plac.
la 12.06.2012, 09:36
Motane
la 12.06.2012, 10:28
delicioase cu un pahar de laptic!

Vezi toate comentariile (24)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking