Placinte sarate cu branza pufoasa Delaco cu smantana

Postat de Adrian2016 in Aperitive / Garnituri
31 Mai 2016 | 3169 vizualizari
Placinte sarate cu branza pufoasa Delaco cu smantana

Ador placintele,imi este urat sa fac aluatul dar trec peste asta numa cand ma gandesc la produsul finit.Am incercat o umplutura noua si va spun ca sunt foarte bune.Mi-am detronat nevasta:)))))

Ingrediente

  • 300 ml apa calduta
  • 300 ml lapte
  • 2 linguri de zahar
  • 2 oua
  • 60 ml ulei
  • 50 gr drojdie
  • 1 kg de faina
  • 2 lg de sare
  • Umplutra:
  • 2 cutii de branza pufoasa Delaco cu smantana

Mod de preparare

            Mai intai preparam maiaua(apa calduta cu lingura de zahar si drojdia).Intr-un castron punem faina,in mijloc punem maiaua,ouale,laptele si uleiul.Framantam bine aluatul si lasam sa creasca intr-un loc cald si l-am acoperit.

            Cand aluatul a crescut am rupt cu mana din aluat am intins foaie subtire pe masa de lucru pe care in prealabil am uns-o cu ulei si am pus cate o lingurita cu varf de branza pufoasa delaco cu smantana.Le-am unit capetele bine ca sa nu iasa compozitia si le-am prajit in uleiul incins din tigaie .Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinte sarate cu branza pufoasa Delaco cu smantana" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Drob de curcan in foietaj

Postat de merisor67

Drob de curcan in foietaj

Mai intai am pus la fiert maruntaiele in apa cu sare si 2 foi de dafin si morcovul intreg, curatat si spalat. Am lasat la fiert pana s-au patruns bine toate, dupa care am scurs apa si am lasat...

Citeste continuarea

Aperitiv spirale cu branza si sunca

Postat de mihaelar63

Aperitiv spirale cu branza si sunca

 Foietajul se lasa la dezghetat in frigider . Una dintre foi se unge cu ketchup picant . Se presara pe suprafata intregii foi branza de burduf . Foaia se imparte...

Citeste continuarea

Comentarii

la 31.05.2016, 13:17
Delicioase!
la 31.05.2016, 13:19
ce placinte bune ai facut!
la 31.05.2016, 13:24
multumesc
la 31.05.2016, 13:39
bune bune
la 31.05.2016, 13:45
multumesc

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking