Platou cu aperitive reci

Postat de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri
17 Mai 2012 | 53002 vizualizari

Platoul cu aperitive reci este usor de realizat . Cu cat este mai diversificat si colorat , va fi mai apreciat de meseni [ fiecare isi va gasi ceva pe gustul sau ]. Platoul poate fi realizat cu o ora -doua inainte de eveniment si pastrat la rece , economisind dintimpul tau pretios. Aperitivele pentru a fi cat mai echilibrate trebuie sa contina preparate din carne , din branza-cas si legume .

Inapoi la reteta

Comentarii (25)

la 18.05.2012, 12:58
Foarte frumos
la 18.05.2012, 20:42
la 18.05.2012, 22:37
Frumos si delicios!
la 12.09.2013, 13:07
Arata senzational,felicitari !!!
la 17.12.2014, 18:57
la 17.12.2014, 19:12
mamaaaaa!!!
la 17.12.2014, 19:19
la 19.12.2014, 22:20
ce de culori
la 20.12.2014, 06:23
Frumos!
la 11.12.2015, 16:03

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking