Platou cu aperitive reci
Postat de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri 17 Mai 2012 | 53121 vizualizari
Platoul cu aperitive reci este usor de realizat . Cu cat este mai diversificat si colorat , va fi mai apreciat de meseni [ fiecare isi va gasi ceva pe gustul sau ]. Platoul poate fi realizat cu o ora -doua inainte de eveniment si pastrat la rece , economisind dintimpul tau pretios.
Aperitivele pentru a fi cat mai echilibrate trebuie sa contina preparate din carne , din branza-cas si legume .
Inapoi la reteta
|
Comentarii (25)
la 17.05.2012, 08:30
numai bunatati
la 17.05.2012, 08:46
Asa ceva poate o sa postez si eu , ca sa nu ma trezesc cu vreo maimuta in loc de caciulita .Dar n-ar fi mai bine sa dau ponturi despre cum prostesti o femeie ca s-o faci sa te ia de nevasta si apoi sa iti gateasca , sa-ti spele etc ?
la 17.05.2012, 09:51
Mai seamana a critica voalata
Ce sa fac , atat stiu , atat postez
Un pont super pentru doamne si domnisore ar fi ala cum sa-l faci pe barbat sa creada ca el conduce
la 17.05.2012, 10:46
cele mai practice
la 17.05.2012, 11:10
ce bine arata
la 17.05.2012, 11:34
Frumos si diversificat!
la 17.05.2012, 14:05
Eu nu indraznesc sa critic pe nimeni , deoarece nu sunt un bucatar . Am vrut doar sa glumesc , fara nicio aluzie la alta persoana , decat a mea .
la 17.05.2012, 14:22
Costel esti atat de serios
Nici eu nu sunt de specialitate
la 17.05.2012, 16:37
un platou foarte bogat si foarte gustos!
la 18.05.2012, 07:53
frumos
COMENTEAZA