Platou cu aperitive reci

Postat de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri
17 Mai 2012 | 52954 vizualizari
Platou cu aperitive reci

Platoul cu aperitive reci este usor de realizat . Cu cat este mai diversificat si colorat , va fi mai apreciat de meseni [ fiecare isi va gasi ceva pe gustul sau ]. Platoul poate fi realizat cu o ora -doua inainte de eveniment si pastrat la rece , economisind dintimpul tau pretios. Aperitivele pentru a fi cat mai echilibrate trebuie sa contina preparate din carne , din branza-cas si legume .

Ingrediente

  • Salam uscat
  • Salam curcan
  • Sunca
  • Kaizer
  • Snitel rulat
  • Cascaval afumat
  • Cascaval cu verdeturi
  • Branza cu piper
  • Rulada cas cu carnat afumat
  • Mozzarela bilute
  • rosii
  • ridichi
  • ardei iute
  • masline negre

Mod de preparare

Aranjati pe platouri ingredientele feliate-portionate dupa imaginatie si preferinte.

Incercati sa intercalati sortimentele si culorile pentru o imagine de ansamblu reusita [ cascaval- mezel , culori inchise- culori deschise ]

Cele mai reusite aranjamente sunt cele liniare ,diagonala, sub forma de cerc, semicerc sau stea .

Nu folositi legume prea zemoase sau ingrediente prea umede [ ex telemea] care ar putea sa afecteze aspectul celorlalte din vecinatate .

La sfarsit pentru aspect puteti razui  deasupra platoului putin cascaval sau un ou fiert.

Daca ti-a placut reteta noastra "Platou cu aperitive reci" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (25)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Platou - aperitiv

Postat de mihaelar63

Platou - aperitiv

Feliati branza cu busuioc. Taiati felii pieptul de pui afumat. Daca este necesar taiati rondele salamul cu piper. Curatati si spalati legumele. Taiati rondele...

Citeste continuarea

Aperitive platou cu gustari

Postat de mihaelar63

Aperitive platou cu gustari

Taiati cuburi sunca si cascavalul. Spalati rosiile, strugurii si busuiocul verde. Taiati in doua rosiile. Scurgeti maslinele de zeama cu saramura. Cu ajutorul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.05.2012, 08:28
la 17.05.2012, 08:30
numai bunatati
la 17.05.2012, 08:46
Asa ceva poate o sa postez si eu , ca sa nu ma trezesc cu vreo maimuta in loc de caciulita .Dar n-ar fi mai bine sa dau ponturi despre cum prostesti o femeie ca s-o faci sa te ia de nevasta si apoi sa iti gateasca , sa-ti spele etc ?
la 17.05.2012, 09:51
Mai seamana a critica voalata
Ce sa fac , atat stiu , atat postez
Un pont super pentru doamne si domnisore ar fi ala cum sa-l faci pe barbat sa creada ca el conduce
la 17.05.2012, 10:12

Vezi toate comentariile (25)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking