Ingrediente
- Platou cu pastrama de porc, cascaval, masline, ardei si castraveti;
- Platou cu rosii umplute cu crema de branza (cu verdeata si unt);
- Oua umplute, salata boeuf, salata de icre, salata de conopida
- Platou cu mini 'frigarui' cu sunca si cascaval (dobos aperitiv), masline si barcute de ardei cu icre
Mod de preparare
Platou cu rosii umplute cu crema de branza:
Am taiat rosiile cu un dispozitiv din plastic (am un set cica pt party cu tot felul de nebunii care taie si orneaza) pe unele si le-am garnisit fie cu icre, fie cu masline, pe altele cu crema de branza. Le-am asezat pe platouri mari.
Mini 'frigarui' cu sunca si cascaval:
Cu formele de taiat (trefle si inimioare) am decupat cascaval si sunca, le-am pus alternativ pe o scobitoare si in capat am asezat cate o maslina. Daca nu aveti forme merg taiate oricum va poarta imaginatia.
Barcute de ardei cu icre:
Ardeiul se taie in 4 pe lungime, se scot semintele si se umplu 'barcutele' cu icre.
Oua umplute; Salata boeuf; Salata de icre; Salata de conopida
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (16)
|