Aperitive

Postat de Retetegg in Aperitive / Garnituri
26 Noi 2011 | 13708 vizualizari
Aperitive

Variantele mele de aperitive, de la doua dintre petrecerile recente din familie:)

Ingrediente

  • Platou cu pastrama de porc, cascaval, masline, ardei si castraveti;
  • Platou cu rosii umplute cu crema de branza (cu verdeata si unt);
  • Oua umplute, salata boeuf, salata de icre, salata de conopida
  • Platou cu mini 'frigarui' cu sunca si cascaval (dobos aperitiv), masline si barcute de ardei cu icre

Mod de preparare

Platou cu rosii umplute cu crema de branza:

Am taiat rosiile cu un dispozitiv din plastic (am un set cica pt party cu tot felul de nebunii care taie si orneaza) pe unele si le-am garnisit fie cu icre, fie cu masline, pe altele cu crema de branza. Le-am asezat pe platouri mari.

Mini 'frigarui' cu sunca si cascaval:

Cu formele de taiat (trefle si inimioare) am decupat cascaval si sunca, le-am pus alternativ pe o scobitoare si in capat am asezat cate o maslina. Daca nu aveti forme merg taiate oricum va poarta imaginatia.

Barcute de ardei cu icre:

Ardeiul se taie in 4 pe lungime, se scot semintele si se umplu 'barcutele' cu icre.

Oua umplute; Salata boeuf; Salata de icre; Salata de conopida

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

Postat de Bucataras

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

Cum se prepara Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă: Încălzește cuptorul la 190 de grade Celsius. Într-o tigaie, încinge uleiul de măsline și...

Citeste continuarea

Ouă pane umplute, un aperitiv gustos și crocant

Postat de Bucataras

Ouă pane umplute, un aperitiv gustos și crocant

Cum se prepara Ouă pane umplute, un aperitiv gustos și crocant: Puneți baconul într-o tavă de copt și băgați-l la cuptor, la 200 grade C, până devine crocant. După coacere,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.11.2011, 14:50
la 26.11.2011, 14:56
bine arata
la 26.11.2011, 16:44
la 26.11.2011, 17:02
Multumesc mult
la 26.11.2011, 18:39
ce de bunatati....din toate as gusta

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking