Ingrediente
- Salam uscat
- Salam curcan
- Sunca
- Kaizer
- Snitel rulat
- Cascaval afumat
- Cascaval cu verdeturi
- Branza cu piper
- Rulada cas cu carnat afumat
- Mozzarela bilute
- rosii
- ridichi
- ardei iute
- masline negre
Mod de preparare
Aranjati pe platouri ingredientele feliate-portionate dupa imaginatie si preferinte.
Incercati sa intercalati sortimentele si culorile pentru o imagine de ansamblu reusita [ cascaval- mezel , culori inchise- culori deschise ]
Cele mai reusite aranjamente sunt cele liniare ,diagonala, sub forma de cerc, semicerc sau stea .
Nu folositi legume prea zemoase sau ingrediente prea umede [ ex telemea] care ar putea sa afecteze aspectul celorlalte din vecinatate .
La sfarsit pentru aspect puteti razui deasupra platoului putin cascaval sau un ou fiert.
Daca ti-a placut reteta noastra "Platou cu aperitive reci" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (25)
|