Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai multPlatou aperitiv de sarbatoare
Postat de luminita20_2006
Toate preparatele se aseaza ca in imagine
Citeste continuareatot din sectiunea platouri festive.
Ingrediente
Mod de preparareStiuca am cojit-o de piele ,am fiert carnea dezosata apoi am pasat-o ,am condimentat-o si am umplut pielea de stiuca dindu-i forma initiala.Am cusut-o pe burta si am pus-o intr-o tava cu apa si am mai fier-o cam 20 de min,la foc domol.Dupa ce s-a gatat ,am lasat-o la rece si apoi am feliat-o. Asadar pe platou avem stiuca umpluta,boabe de strugure cu brinza cu mucegai ,stelute cu telemea de oi,gogosele cu maioneza usoara si icre rosii .Am decorat platoul cu trandafiri din cartofi prajiti si sfecla rosie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Platou de sarbatoare" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai multPostat de luminita20_2006
Toate preparatele se aseaza ca in imagine
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|