Ingrediente
- 500 g costita afumata sau orice sunca taraneasca;
- 2 pahare cu bere (unul in tava si celalalt pentru asistentul bucatarului :) ;
- 2-3 pahare de apa;
- 1 pahare cu ulei;
- 4 cartofi;
- 1 morcov;
- 1 rosie;
- 1 ceapa;
- Condimente: sare, piper, cimbru, oregano, boia de ardei dulce, rozmarin, coriandru;
- Cateva felii de branza de burduf.
Mod de preparare
Se preincalzeste cuptorul.
Se taie grosier ceapa, morcovul, cartofii si rosia.
Se asaza in tava in care am pus un strat subtire de ulei (aprox 1 pahar).
Se presara condimente dupa gust.
Se taie costita in felii subtiri si se asaza peste cartofi. Se asaza peste ele si cateva felii de branza de burduf.
Se adauga 1 pahar cu bere si apoi apa cam 2-3 pahare.
Se dau la cuptor la foc mediu, cam 40 de minute sau pana se rumenesc.
Pofta Buna!
Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu:
http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2015/07/platou-taranesc.html
Daca ti-a placut reteta noastra "Platou taranesc" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
|