Prajitura Caramel

Postat de merisor67 in Prajituri
18 Dec 2014 | 28035 vizualizari

Aceasta reteta am primit-o ca provocare pentru concursul Dr. Oetker. Am respectat ingredientele din reteta, in afara de glazura, unde trebuia sa folosesc un plic de glazura de la Dr Oetker, insa nu am gasit la momentul prepararii prajiturii, asa ca am facut o glazura simpla de ciocolata. Eu ador prajiturile cu foi coapte pe dosul tavii, iar aceasta este delicioasa cu crema de caramel! Am folosit pentru aceasta prajitura, o tava cu dimensiunile de 23/36 cm.

Inapoi la reteta

Comentarii (59)

la 18.12.2014, 14:51
o bunatate
la 18.12.2014, 14:55
o bunatate de prajitura
la 18.12.2014, 15:04
la 18.12.2014, 15:07
:
la 18.12.2014, 15:07
Msma cum arata!!!!
la 18.12.2014, 15:34
la 18.12.2014, 15:35
trebuie sa o incerc
la 18.12.2014, 15:43
la 18.12.2014, 15:47
Ai niste prezentari de ma lasa gura casca
la 18.12.2014, 15:57
eu o stiu sub numele de prajitura Dobos,este foarte buna
la 18.12.2014, 16:07
Iri, dobosul nu are foi din aluat tare, coapte pe dosul tavii
la 18.12.2014, 16:08
perfecta!
la 18.12.2014, 16:08
Dia, multumesc frumos! Dar si tu ai niste prezentari de nota +10
la 18.12.2014, 16:08
Multumesc frumos tuturor!
la 18.12.2014, 17:40
tuturor?Pai eu n-am apucat să spun nimic Si nici ca pot spune,daca n-am gustat-o,dar te cred pe cuvant si mie-mi plac foarte mult prăjiturile cu foi coapte pe dosul tăvii!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking