Prajitura Carpati(varianta imbunatatita)
Postat de merisor67 in Prajituri 23 Ian 2014 | 90798 vizualizari
In principiu prajitura este cam la fel ca in prima postare, mai ales foile, dar am modificat crema, in sensul ca am redus din zahar si am adaugat ciocolata cu rom si nuca macinata.
Este foarte buna asa si mai consistenta.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (86)
la 05.02.2014, 14:59
Wow,cum de am ratat-o? La favo cu ea ca trebuie facuta!
la 22.02.2014, 06:24
am facut prajitura asta de 3 ori , este foarte buna , usor de facut si foarte spectaculoasa .
thanks pentru reteta , o recomand tuturor .
la 22.02.2014, 08:10
Multumesc, Vivian!
Ma bucur ca si tie iti place, multe persoane se sperie cand vad atatea foi coapte pe dosul tavii
la 23.04.2014, 17:07
data viitoare o fac sie eu revin cu reteta
la 23.04.2014, 18:32
Mokuska, te asteptam cu drag!
la 01.06.2014, 21:00
La favorite cu ea ... si încercata cât de repede
la 02.06.2014, 16:32
vai de mine,mai innebunit cu carpatii astia,arata bestial dar mi se pare cam complicat cu taiatul,mai bine ma urc pe muntii Carpati ca e mai usor glumesc,am sa incerc si eu sa vad ce munti mi-or iesi daca nu seamana cu Carpatii nu va suparati daca or sa semene cu muntii Alpi
la 02.06.2014, 20:01
Ligia sa stii ca se mananca la fel de bine si netaiata in forma de Carpati
la 27.09.2017, 13:48
Meri, am testat si eu reteta ta, insa mi-a iesit crema cam moale...nici a doua zi nu era tare...ai vreun tips, ceva? In rest, buna rau! Stii ca e preferata mea
la 27.09.2017, 14:07
Oana, probabil ceva nu a mers, tipsul ar fi ca laptele sa fie pus treptat, pentru ca ea se ingrosa în timp ce amesteci si te opresti atunci cand ti se pare ca se dilueaza prea rau.
Mie nu mi s-a intamplat si fac de ani buni de zile aceeasi reteta cu aceleasi cantitati.
la 27.09.2017, 15:18
Da, treptat am pus, cate 2 polonice de lapte fierbinte, am amestecat si tot asa...nu stiu nici eu de ce oare...o sa mai incerc
COMENTEAZA