Prajitura Carpati(varianta imbunatatita)
Postat de merisor67 in Prajituri 23 Ian 2014 | 90869 vizualizari
In principiu prajitura este cam la fel ca in prima postare, mai ales foile, dar am modificat crema, in sensul ca am redus din zahar si am adaugat ciocolata cu rom si nuca macinata.
Este foarte buna asa si mai consistenta.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (86)
la 23.01.2014, 22:03
Multumesc!
Alexandra
Liliana
la 23.01.2014, 22:36
ce pofta mi s-a facut! dar muncesti ceva la ea!
la 23.01.2014, 22:56
Fetelor, nu va omorati cu taiatul pe diagonala, lipit, etc. Stiti ce buna este taiata dreptunghiuri ... asa ca palma de mari???? )))
Am verificat eu la Satic! )))
la 23.01.2014, 23:52
Yummmy!! Preferata mea
la 24.01.2014, 01:31
bun bun
la 24.01.2014, 07:38
arata foarte bine !!!
la 24.01.2014, 08:07
MotanLaOale
23.01.2014, 22:56
Fetelor, nu va omorati cu taiatul pe diagonala, lipit, etc. Stiti ce buna este taiata dreptunghiuri ... asa ca palma de mari???? )))
Am verificat eu la Satic! )))
Chiar așa, bună idee
la 24.01.2014, 08:15
Excelenta! O am pe lista dar inca nu i-a venit randul.
la 24.01.2014, 08:21
Motanel ) am si varianta ta in poza, chiar si marginile mult iubite )))
la 24.01.2014, 08:21
Va multumesc, dragilor!
la 24.01.2014, 08:42
o bunatate e prajiturica asta
la 24.01.2014, 08:51
Mmmmm , ce bunatate ... era prajitura anilor '65
la 24.01.2014, 08:53
Cleme , si io ... de fuga ziceam
la 24.01.2014, 08:55
ce-mi place prajitura asta, dar daca ar coace cineva foile in locul meu
COMENTEAZA