Prajitura ciocolatoasa

Postat de brunetica in Prajituri
5 Dec 2011 | 7494 vizualizari
Prajitura ciocolatoasa

Aveam niste foi de napolitana in casa si am incercat sa fac o prajitura cu ciocolata si sa utilizez si foile si a iesit foarte delicioasa si foarte rapid de realizat.

Ingrediente

  • 3-4 foi de napolitana
  • 200 g ciocolata fondanta
  • 50 g nutella
  • 50 g unt
  • 100 ml frisca lichida

Mod de preparare

Intr-o craticioara am rupt ciocolata in bucatele mai mici, am adaugat frisca lichida si untul . Am lasat la foc mic pana frisca a dat intr-un clocot, am dat la o parte si am amestecat bine pana am obtinut o crema densa si omogena. 

Intr-o tava tapetata cu folie alimentara am asezat o foaie de napolitana, peste foaie am adaugat ciocolata, am asezat o alta foaie de napolitana si un strat de nutella si tot asa. Pe ultima foaie punem ciocolata. 

Impaturim folia alimentara si dam tava cu prajitura la frigider pentru 1-2 ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura ciocolatoasa" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (55)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert prajitura ciocolatoasa

Postat de mirela0911

Desert prajitura ciocolatoasa

Foile: Intr-un bol se pun faina, zaharul pudra, praful de copt, sarea, galbenusurile si untul la temperatura camerei. Se framanta cu varful degetelor pana se obtine un aluat sfaramicior, nisipos....

Citeste continuarea

Prajitura ciocolatoasa cu dulceata de zmeura

Postat de Constelatialeu

Prajitura ciocolatoasa cu dulceata de zmeura

Intr-o cratita cu fundul dublu punem zaharul cacao si apa si punem la fiert pana incepe sa se ingroase si s-a topit zaharul. Se da de pe foc si se lasa putin la racit, apoi adaugam cele 6...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.12.2011, 12:33
imi place
la 05.12.2011, 13:10
place
la 05.12.2011, 13:43
Multumesc Dena
Multumesc Sufletista
Ma bucur ca va place
la 05.12.2011, 14:08
buuuuuuuun
la 05.12.2011, 14:27
multumesc Gabytza

Vezi toate comentariile (55)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking