Ingrediente
Bilute de branza si cocos
- 250 g branza dulce
- 50 g nuca de cocos rasa
- 50 g zahar
- 2 galbenusuri
- 2 linguri amidon
Blat
- 5 oua
- 150 g zahar
- 3 linguri ulei
- 50 g cacao
- 100 g faina
- o lingurita praf de copt
- esenta rom
Glazura
- 50 ml lapte
- 50 g unt
- 100 g ciocolata
Mod de preparare
Pentru bilutele de cocos amestecam toate ingredientele si modelam cu mainile bilute de marimea unei nuci.Asezam bilutele intr-o tava in care am pus hartie de copt unsa cu unt.
Pentru blat batem albusurile spuma cu un praf de sare.Adaugam zaharul si mixam pana la topirea acestuia.Galbenusurile le amestecam cu uleiul si romul.Adaugam galbenusurile peste albusuri amestecand usor. Adaugam treptat si faina amestecata cu praful de copt si cacaoa.Turnam aceasta compozitie peste bilutele de cocos.Introducem tava in cuptorul incins pentru 25-30 minute.
Pentru glazura punem pe foc toate ingredientele pana se topeste ciocolata.Peste prajitura rece turnam glazura calduta.
Prajitura se taie rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu bilute de branza si cocos" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
|