Ingrediente
- pentru aluat:
- 100 gr margarina
- 1ou
- jumatate pahar zahar
- 1pahar faina
- jumatate pahar lapte
- un praf copt
- esente
- 2-3 linguri cacao
- umplutura:
- 500 gr braza vaci
- 3oua
- 1pahar zahar
- esente
- 2-3 linguri faina
glazura:5linguri zahar 3 linguri cacao 7 linguri apa 1 lingura margarina
Mod de preparare
aluatul:margarina se freak cu zaharul,apoi s adauga oul,apoi faina,laptele,praful d copt,esentele si cacaoa.
umplutura:se freaca branza cu ouale,apoi zaharul,esentele si faina.
se pune trei sferturi din aluta intro tava nu prea mare tapetata cu hartie.peste se pune umplutura dar fara a o presa , ci i se da drumul ca niste cuiburi.apoi se pune restul de aluat peste si se da la cuptor.
knd e gata o scoti la racit ,faci siropul din toate ingredientele il fierbi km 25 min invartind mereu cu telul doar margarina o pui knd stingi focul si invarti pana se topeste si s pune peste prajitura rece.se poate si fara glazura ,poti doar sa presari niste nuca de cocos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (10)
|