Prajitura cu branza dulce si pere

Postat de Teo in Prajituri
14 Noi 2013 | 4993 vizualizari
Prajitura cu branza dulce si pere

Mi-a placut intotdeauna gustul de branza dulce cu fructe,asa ca m-am gandit sa combin branza si cu pere;perele zemoase nu mai aveau rabdare,doreau sa fie iar laudate.

Ingrediente

  • Blat
  • 5oua
  • 10 lg.de zahar
  • 10lg.faina
  • 1pachet untmoale
  • 1lg.cacao
  • 1praf de copt
  • esenta de rom
  • Crema
  • 400gbranza dulce
  • 2oua
  • 2lgamidon
  • 4lgzahar
  • coaja de lamaie
  • 3pere fara coaja

Mod de preparare

Separam albusurile de galbenusuri,adaugam un praf de sare in albusuri si batem pana incepe sa se intareasca;

punem si zaharul in 2-3 reprize.

Frecam galbenusurile cu untul moale si combinam cu bezeaua;

adaugam pe rand faina,praful de copt,cacao,esenta si omogenizam,turnam  jumatate din compozitie in tava tapetata cu hartie si dam la cuptor pentru 15min.

In acast timp pregatim crema:amestecam oule cu zaharul,branza dulce si amidonul,coaja de lamaie;

taiem perele cubulete si le incorporam in crema.Daca blatul a prins coaja intindem crema,iar peste crema asezam compozitia de blat ramasa si nivelam;

mai dam la cuptor pentru 30 min.Dupa racire se pudreaza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza dulce si pere" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Prajitura cu branza dulce şi pere

Postat de kukibella

Prajitura cu branza dulce şi pere

aluat:batem spuma oul cu zaharul pudra şi untul; se adauga faina amestecata cu praful de copt şi se framanta un aluat care se da la frigider ptr. o ora acoperit cu o folie. umplutura:...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.11.2013, 11:59
Foarte buna!
la 14.11.2013, 19:26
buna buna
la 14.11.2013, 21:31
Cat de buna
la 14.11.2013, 21:55
Multumesc de vizita,fetelor!
la 25.11.2013, 12:31
stiam eu ca gasesc bunatati la tine

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking