Ingrediente
- Pentru blat:
- 6 oua
- 6 linguri zahar
- 4 linguri faina
- 2 linguri cacaoa
- 90 ml ulei
- 1 praf copt
- 1 esenta rom
- CREMA 1:
- 200 g zahar pudra
- 500 gr branza de vaci
- coaja lamaie sau porcocala
- zahar vanilat
- 250 gr unt
- CREMA 2:
- 2 plicuri budinca de vanilie
- 4-5 linguri zahar
- 1 lintru fanta de portocale
Mod de preparare
Blatul:albusurile se bat bine spuma,peste ele se adauga zaharul.apoi se pun galbenusurile si se bat bine cu albusurile.
dupa care uleiul se adauga treptat nu tot deodata.
faina se amesteca cu cacaoa si praful de copt si se pune peste restul compozitiei.iar apoi se adauga esenta de rom.
compozitia obtinutase pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor.o incercati cu scobitoarea si cand nu se mai prinde de scobitoare e gata
CREMA1:branza se farama bine.peste ea se adauga untul de la temperatura camerei si se freaca bine.apoi se pune zaharul pudra ,vanilia si coaja de lamaie si se freaca bine pana iese ca o pasta.
CREAM2:budincile se fac conform instructiunilor de pe plic doar ca in loc de lapte se foloseste fanta.
Peste blatul racit se pune crema de branza .apoi budinca fierbinte.insa budinca fierbinte nu o puneti toata in acelasi loc,ci o distribuiti uniform.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza si Fanta" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (23)
|