Prajitura cu budinca si capsuni

Postat de mon in Dulciuri
30 Ian 2014 | 4431 vizualizari
Prajitura cu budinca si capsuni

multumesc Timea pentru reteta

Ingrediente

  • 3 oua
  • 8 linguri de ulei
  • 8 linguri de lapte
  • 4 linguri zahar
  • 7 linguri de faina
  • 2 linguri de cacao
  • 1 plic praf de copt
  • umplutura:
  • 1 plic budinca de vanilie
  • 400 ml lapte 2-3 linguri zahar
  • capsuni
  • zahar pudra

Mod de preparare

Pregatim budinca conform instructiunilor de pe plic si lasam la racit.

Pentru blat mixam albusurile cu un praf de sare, adaugam zaharul si mixam in continuare pana se topeste zaharul,adaugam pe rand galbenusurile amestecand bine dupa fiecare apoi uleiul si laptele .

Adaugam faina cernuta cu praful de copt si cacao amestecam usor cu o lingura.Turnam compozitia intr-o tava 20/30 tapetata cu hartie de copt, cu un pos pentru ornat punem budinca alternand cu capsuni.

Punem in cuptorul preincalzit pentru 35 minute.Pudram cu zahar pudra cand este rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu budinca si capsuni" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Prajitura cu budinca

Postat de retetele_tinei

Prajitura cu budinca

Se amesteca cele 8 linguri de zahar cu uleiul, laptele, oule, praful de copt si sarea . Se adauga faina cat cuprinde, dar cate putin.  Se framanta, iar daca aluatul e moale, se mai...

Citeste continuarea

Pandispan cu capsuni, budinca si frisca

Postat de Pungasa_Rogue

Pandispan cu capsuni, budinca si frisca

Se spala capsunile, li se indeparteaza coditele si apoi se taie in jumatati sau sferturi.  Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.01.2014, 13:23
Buna si aromata trebuie sa fie !!!
la 30.01.2014, 13:49
buna
la 30.01.2014, 13:51
la 30.01.2014, 13:57
la 30.01.2014, 14:08
multumesc de aprecieri

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking