Ingrediente
- 6 oua
- 6 linguri de zahar
- 8 linguri de faina
- un praf de copt
- 6 linguri de ulei
- 2 plicuri zahar vaniliat
- 3 linguri cacao
- 2 creme la rece de ciocolata cu aroma de rom
- 2 plicuri de frisca
- un plic de gelatina granule
- 300ml late
Mod de preparare
Preparare prajitura cu cacao si frisca
Separam albusurile de galbenusuri si le batem spuma cu un praf de sare ,cand albusurile sunt gata adaugam treptat zaharul ,galbenusurile si uleiul. La sfarsit adaugam faina,cacaoa si praful de copt amestecate in prealabil
Punem prajitura la cuptor timp de 30-40 de minute iar intre timp batem firsca cu zaharul vaniliat in timp ce gelatina a fost pusa la inmuiat timp de 10 minute
Cand frisca este gata adaagam in gelatina care a fost desfacuta in apa calduta
Crema o preparam conform instructiunilor de pe plic
Cand prajitura s-a racit o taiem in asa fel incat sa iasa 2 foi si le umplem cu crema de ciocolata punem a dua foaie si peste foaie adaugam frisca
Punem prajitura cu cacao si frisca la rece vreo 4 ore
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu cacao si frisca" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (14)
|