Prajitura cu capsuni a la Buni

Postat de MotanLaOale in Prajituri
8 Apr 2016 | 6373 vizualizari
Prajitura cu capsuni a la Buni

Am vazut, mi-a placut, am facut! :)))

Ingrediente

  • 400g faina
  • 250g zahar
  • 3 oua
  • 330ml lapte batut
  • 150ml ulei
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • 1 plic praf de copt
  • 500g capsuni
  • zahar pudra pentru ornat

Mod de preparare

Capsunile se lasa la decongelat in frigider de pe o zi pe alta intr-o strecuratoare pentru a se scurge zeama.

Se mixeaza zaharul si zaharul vanilat cu ouale pana isi dubleaza volumul.

Se adauga uleiul, laptele batut mixand in continuare.

Faina se amesteca cu praful de copt si se adauga mixand in continuare.

Se tapeteaza o tava (25x30) cu hartie de copt.

Se toarna compozitia in tava si se pun capsunile deasupra cat mai uniform pe toata suprafata.

Se introduce in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 30-35 minute.

Se face testul cu scobitoarea.

Se scoate hartia de copt si se lasa la racit.

Se portioneaza si se pudreaza cu zahar pudra.

Eu le-am decorat si cu cate o jumatate de capsuna proaspata pentru culoare.

Pofta Buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu capsuni a la Buni" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (29)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Prajitura cu foi de bezea cu nuca si crema de vanilie

Postat de mirela0911

Prajitura cu foi de bezea cu nuca si crema de vanilie

Foile: albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Se adauga zaharul pudra in mai multe reprize si se mixeaza bine dupa fiecare pana se obtine o spuma densa si tare.Bicarbonatul de amoniu se...

Citeste continuarea

Guguluf cu ciocolata

Postat de andaoana

Guguluf cu ciocolata

Ciocolata o rupem bucatele si o topim in 4 linguri de lapte. Trebuie sa fim atenti sa nu fiarba, pentru ca va deveni amara si nu o sa se mai poata folosi. Galbenusurile le batem usor cu o...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.04.2016, 12:15
Motane ai atentat la Buni?
la 08.04.2016, 12:16
Aiaiaiiiiii ce dichisite sunt
la 08.04.2016, 12:27
Buna!
la 08.04.2016, 12:34
yum yuumm
la 08.04.2016, 12:38

Vezi toate comentariile (29)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking