Prajitura cu capsuni a la Buni

Postat de MotanLaOale in Prajituri
8 Apr 2016 | 6354 vizualizari
Prajitura cu capsuni a la Buni

Am vazut, mi-a placut, am facut! :)))

Ingrediente

  • 400g faina
  • 250g zahar
  • 3 oua
  • 330ml lapte batut
  • 150ml ulei
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • 1 plic praf de copt
  • 500g capsuni
  • zahar pudra pentru ornat

Mod de preparare

Capsunile se lasa la decongelat in frigider de pe o zi pe alta intr-o strecuratoare pentru a se scurge zeama.

Se mixeaza zaharul si zaharul vanilat cu ouale pana isi dubleaza volumul.

Se adauga uleiul, laptele batut mixand in continuare.

Faina se amesteca cu praful de copt si se adauga mixand in continuare.

Se tapeteaza o tava (25x30) cu hartie de copt.

Se toarna compozitia in tava si se pun capsunile deasupra cat mai uniform pe toata suprafata.

Se introduce in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 30-35 minute.

Se face testul cu scobitoarea.

Se scoate hartia de copt si se lasa la racit.

Se portioneaza si se pudreaza cu zahar pudra.

Eu le-am decorat si cu cate o jumatate de capsuna proaspata pentru culoare.

Pofta Buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu capsuni a la Buni" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (29)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Cremsnit cu frisca

Postat de timea

Cremsnit cu frisca

Aluatul trebuie sa fie complet decongelat. Impartim aluatul in doua si intindem pe rand, pe masa tapetata cu faina, doua foi pe care le coacem in cuptorul preincalzit la 175-180 de grade timp...

Citeste continuarea

Desert prajitura Tosca

Postat de lucy2002

Desert prajitura Tosca

Separam albusurile de galbenusuri. Mixam albusurile cu praful de sare, adaugam zaharul in ploaie si mixam pana obtinem o bezea ferma. Se adauga: faina, macul, nuca de cocos si esenta de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.04.2016, 12:15
Motane ai atentat la Buni?
la 08.04.2016, 12:16
Aiaiaiiiiii ce dichisite sunt
la 08.04.2016, 12:27
Buna!
la 08.04.2016, 12:34
yum yuumm
la 08.04.2016, 12:38

Vezi toate comentariile (29)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking