Prajitura cu ciocolata si visine

Postat de yafa in Prajituri
17 Aug 2010 | 9094 vizualizari
Prajitura cu ciocolata si  visine

Ingrediente

  • o manuta de visine fara samburi ( eu am folosit din compot)
  • 7linguri de zahar
  • 1 zahar vanilat
  • 1 praf de sare
  • 4 oua
  • 18 linguri de ulei
  • 18 linguri de apa
  • 18 linguri de faina
  • 1 praf de copt
  • 4 linguri de cacao amara
  • 150g de cioco de menaj
  • 1 lingura de margarina

Mod de preparare

 

Batem ouale cu zaharul, cu zaharul vanilat, cand se face o spuma albicioasa, adaugam treptat uleiul si apoi apa.
Separat intr-un vas amestecam faina cu praful de copt si cacaua.

Incorporam amestecul de faina in spuma de oua. Varsam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si depunem visinele. Dam la cuptor la 180°C. Verificam cu scobitoarea daca este copt.

In lingura de margarina moale depunem ciocolata si asezam la foc mic pana se formeaza un amestec omogem.

Scoatem prajitura din cuptor si decoram cu ciocolata. Lasam pana a doua zi, taiam si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu ciocolata si visine" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (26)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta de prajitura cu nuca de cocos, ciocolata si visine

Postat de oanapl

Reteta de prajitura cu nuca de cocos, ciocolata si visine

Iata cum se prepara Reteta de prajitura cu nuca de cocos, ciocolata si visine Pentru blat: Se pune ciocolata tăiată bucățele mici în cafea fierbinte și se lasă să se topească...

Citeste continuarea

Desert prajitura Fantastica

Postat de mirela0911

Desert prajitura Fantastica

Blatul maro: Se separa ouale. Galbenusurile se amesteca cu uleiul. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Se adauga zaharul pe rand si se mixeaza pana se obtine o spuma densa, tare. Se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.08.2010, 11:46
la 17.08.2010, 11:51
super e la favo si 5 f
la 17.08.2010, 12:14
la 17.08.2010, 12:15
Buna ciocolatoasa cu visine !
la 17.08.2010, 12:44
Excelenta

Vezi toate comentariile (26)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking