Prajitura cu crema de rahat si lamaie

Postat de rocsi_1612 in Prajituri
21 Dec 2013 | 34252 vizualizari

Probabil sunt printre voi cunoscatori ai acestei retete. La noi, cel putin cand eram eu copila, nu lipsea de pe masa de Craciun niciodata ,chiar daca este de post, si o consideram o super delicatese si asa este. Acum dupa ceva anisori am refacut reteta si pot sa zic ca este o nebunie, am mancat cateva bucati bune cand am taiat din ea, desi era o ora cam tarzie :D...Lasati prajitura sa stea cel putin 24 de ore la rece ca sa o puteti taia cum trebuie. Eu am lasat-o mai putin si cand am taiat din ea foaia de deasupra nu era bine inmuiata si ici colo s-a mai rup putin. Va recomand cu mare drag sa o pregatiti macar o data de curiozitate.

Inapoi la reteta

Comentarii (44)

la 22.12.2013, 19:26
Miti
la 22.12.2013, 19:27
Multumesc Vladimir.
la 22.12.2013, 19:27
Bunica se pare ca unele retete le-am cam lasat deoparte desi stim cat sunt de bune
la 22.12.2013, 19:27
Asa ma bucur ca iti place
la 22.12.2013, 19:28
Cris
la 22.12.2013, 19:28
Dia multumesc mult
la 22.12.2013, 19:28
Multumesc Timea.
la 22.12.2013, 19:28
Iri
la 22.12.2013, 19:28
Claudia eu zic ca este
la 22.12.2013, 19:29
Simona multumesc mult.
la 22.12.2013, 19:29
Marcela
la 22.12.2013, 19:29
Krysty
la 23.12.2013, 14:50
la 24.12.2013, 19:14
Pusha!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking