Prajitura cu crema de rahat si lamaie

Postat de rocsi_1612 in Prajituri
21 Dec 2013 | 34405 vizualizari

Probabil sunt printre voi cunoscatori ai acestei retete. La noi, cel putin cand eram eu copila, nu lipsea de pe masa de Craciun niciodata ,chiar daca este de post, si o consideram o super delicatese si asa este. Acum dupa ceva anisori am refacut reteta si pot sa zic ca este o nebunie, am mancat cateva bucati bune cand am taiat din ea, desi era o ora cam tarzie :D...Lasati prajitura sa stea cel putin 24 de ore la rece ca sa o puteti taia cum trebuie. Eu am lasat-o mai putin si cand am taiat din ea foaia de deasupra nu era bine inmuiata si ici colo s-a mai rup putin. Va recomand cu mare drag sa o pregatiti macar o data de curiozitate.

Inapoi la reteta

Comentarii (44)

la 22.12.2013, 00:12
ce bine arata
la 22.12.2013, 00:16
la 22.12.2013, 07:51
cred ca-i grozava!
la 22.12.2013, 09:13
O nebunie!!!
la 22.12.2013, 09:38
la 22.12.2013, 12:54
ce prajitura buna !
la 22.12.2013, 19:24
Crisulina stii doar ca te servesc eu
la 22.12.2013, 19:24
Mutumesc Bianca.
la 22.12.2013, 19:25
Ruxy multumesc mult. Iti doresc sa ai sarbatori cu bine, bucurii alaturi de cei dragi
la 22.12.2013, 19:25
Dey iti multumesc.
la 22.12.2013, 19:25
Ica
la 22.12.2013, 19:25
Cleme
la 22.12.2013, 19:26
Este super buna Meri, cel putin noua ne place la nebunie. A dus mama la servici de ziua ei si asta s-a mancat prima ta
la 22.12.2013, 19:26
Madi multumesc mult.
la 22.12.2013, 19:26
Dana

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking