Prăjitură cu inimă de bezea şi ciocolată
Postat de diaconta in Prajituri 24 Iul 2011 | 7943 vizualizari
Imi plac deserturile in care intalnesti la fiecare bucatica cate o aroma diferita,o aroma care iti este pe plac.Asa este si prajiturica aceasta,cu blatul pufos presarat cu bobite de coacaze rosii,"inima" crocanta de bezea,alune si ciocolata,crema fina si aromata cu vanilie,iar daca-i mai adaugam putina ciocolata la final,e tocmai ceea ce avem nevoie pentru o zi de Duminica mohorata.Numai bun un rasfat dupa hoinareala de ieri pe plaiuri maramuresene.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (86)
la 26.07.2011, 18:25
Adelina nu pot sa-ti dau,dar e foarte simplu de facut multumesc pentru aprecieri
la 26.07.2011, 18:25
Corina
la 26.07.2011, 21:15
niciodata nu mi-as permite sa rad de nimeni pe aici...esti intr-adevar o profesionista in ale bucatariei.
la 26.07.2011, 21:16
iti multumesc pentru comentarii si aprecieri.
la 26.07.2011, 21:17
esti invitata mea la masa cand doresti.
la 26.07.2011, 22:43
Horia vin acum,pana nu te razgandesti
si....nu mai fi asa serios,glumeam
la 26.07.2011, 22:48
eu am vorbit serios!esti invitata mea.
la 26.07.2011, 23:02
stii ce-as manca?sarmale!
la 26.07.2011, 23:03
la desert sa fie sarmale,Horia?
la 26.07.2011, 23:31
daca sunt facute de tine,accept.
la 27.07.2011, 00:14
I-ar te-ai rasfatat
la 27.07.2011, 08:16
Horia,eu fac sarmale foarte rar,de regula o las pe mama,ea le face mult mai bune cele mai bune....dar promit sa-ti fac
la 27.07.2011, 08:17
Miti ,iaaar grea viata asta
la 27.07.2011, 18:45
happy birthday !!!!!
))
ai tort cu lumanare cu 1?
)))
la 27.07.2011, 19:36
Gaby n-am nici tort nici lumanare ce ma fac?
sa-mi faca cineva un tort,please
COMENTEAZA