Ingrediente
- 250 gr margarina
- 150 gr zahar pudra
- 1 lingura seminte mac
- 1 lg miere de albine
- 250 ml apa minerala
- 100 gr nuci macinate
- 1 lg praf de copt
- 350 gr faina
- 2 plicuri zahar vanilat
- 1 praf sare
- 100 gr ciocolata neagra menaj
Mod de preparare
Se pune intr-un bol 200 gr margarina inmuiata la temperatura camerei,zaharul pudra,sarea si un plic de zahar pudra.Se mixeaza pana se obtine o crema omogena,in care se incorporeaza treptata apa minerala,faina,nuca,mierea,praful de copt si macul.
Se tapeteaza o tava 20x30 si se toarna compozitia,se baga la cuptorul preincalzit 45 min la foc mijlociu.
se fierbe la bain-marie restul de margarina,impreuna cu ciocolata si plicul de zahar vanilat.
se toarna glazura fierbinte peste prajitura rece.
sursa:carticica practica
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu mac si glazura" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (3)
|