Intr-un castron de marime mijlocie se freaca untul si cu zaharul.
In alt castron se bat cu telul ouale cu laptele.
Faina si praful de copt se pun intr-un castron mai mare.
Intai se amesteca compozitiile oua-lapte cu cea unt-zahar dar cu grija, sa nu se taie.
Apoi se incorporeaza cu faina si praful de copt.
Se unge forma rotunda de copt cu margarina, apoi se toarna compozitia de aluat, se da la cuptor pana se coace, se face proba cu scobitoarea. Cand nu se mai ia aluat pe scobitoare este aluatul copt.
Pana se raceste aluatul, se pregateste crema.
Se ia o tigaie de marime normala in care se topeste ciocolata, apoi se adauga frisca lichida.
Se amesteca pana se formeaza crema.
Se ia de pe foc,se lasa la racit, apoi o incorporam cu mascarpone.
Crema obtinuta se intinde peste blatul racit.
Din frisca lichida, intaritor de frisca, zahar se face frisca, cu care se orneaza deasupra.
Capsunile se spala, apoi se dau prin zahar si se decoreaza peste frisca.
Peste crema am decorat cu nuca de cocos macinata si nuca macinata.
Prajitura se da la rece, cel putin doua ore.
Atentie: citeste si la Tipsuri!