Prajitura cu mascarpone si miez de cafea
Postat de miha in Prajituri 6 Feb 2014 | 10659 vizualizari
Inapoi la reteta
|
Comentarii (60)
la 19.02.2014, 08:50
vaiii cum am ratat eu bunatatea asta!!!
la 19.02.2014, 09:03
multumesc!
la 07.04.2014, 07:16
Ce tort deosebit, imi place mult
la 07.04.2014, 07:21
A, si daca inca nu s-a lamurit dilema de mai la deal: laptele condensat si laptele evaporat sunt amandoua forme deshidratate ale laptelui. Singura dinferenta intre ele e ca laptele condensat e indulcit. Uneori, laptele indulcit e mai inchis la culoare din cauza indulcitorilor.
la 07.04.2014, 11:51
la 11.04.2014, 10:08
demetiala combnatia favo
la 29.04.2014, 08:15
arata superb!!!
la 29.04.2014, 08:32
multumesc
la 30.04.2014, 23:20
nu mai am cuvinte
la 30.12.2014, 17:41
Mmm
la 30.12.2014, 17:42
Ce inseamna. Lapte evaporat ????
la 27.03.2015, 13:54
Hmmmm... Miha, de ce nu pot să dau nici like și nici s-o salvez la favorite?
la 04.04.2016, 07:52
yummy
COMENTEAZA